StrijkAutomaat

Begin maart heeft Strijkservice Prinsenbeek op verzoek van haar klanten een zogenoemde “Strijkautomaat” geopend.
Deze automaat is speciaal ontworpen om was-, strijk- en stoomgoed dag en nacht te kunnen ontvangen. Dit zorgt voor nog meer gemak; op weg naar het werk kan de klant de wasmand in de automaat plaatsen en direct weer doorrijden.

De manier waarop de automaat werkt is bijzonder; eenmalig dient men zich te registreren bij de Strijkservice, waarna middels  het scannen van een QR-code in de zelfgebouwde app dag en nacht gebruik kan worden gemaakt van de automaat.

‘De Strijkautomaat is met hulp van de hele familie tot stand gekomen’, vertelt eigenaresse Mieke Machielsen van Strijkservice Prinsenbeek.
Het idee is voorgedragen door de oudste zoon van Mieke.
De kluizen zijn ontworpen en gebouwd door haar echtgenoot en de hele (elektrische) besturing inclusief de app is gebouwd door haar jongste zoon.
Kortom, een heel project waar na maanden werk iedereen trots op is!

Gebruik

Om het strijkautomaat te gebruiken moet de ‘Strijkautomaat’ app geïnstalleerd worden uit de app store. Hierna kunt u zich laten aanmelden bij strijkservice prinsenbeek, hiervoor hebben we uw naam en mobiel nummer nodig. Na het eenmalig aanmelden kunt u door middel van de app het strijkautomaat openen. Dit kan door het klikken op de ‘scan het strijkautomaat’ knop waarna er een QR code verschijnt op het strijkautomaat verschijnt die u kunt scannen met de app.

Android app store

Apple app store

Privacy

Bij gebruik van het StrijkAutomaat worden de volgende persoonlijke gegevens bijgehouden:

  • Uw naam
  • Mobiel nummer

Dit is als referentie bedoeld en kan verwijderd worden op verzoek.